+31 (0) 294-288218 info@taxiabcoude.nl

Taxi Abcoude sinds 1996 actief in Abcoude.

Twee zwagers: Jacco Dol en Willem Drieling starten vanaf de Waterlelie in Abcoude een taxibedrijfje om de Abcoudenaar van dienst te zijn en moet zeggen dat ze hier aardig in zijn geslaagd. Na jaren van hard werken is er een mooi en stabiel taxibedrijf ontstaan en is het klantenbestand dusdanig gegroeid dat Taxi Abcoude is uitgebreid met meerdere familieleden en chauffeurs: Rina Dol-Drieling (administratie) Joey Dol (topbestuurder) Jim Dol (voor al het plezier in het leven) en Willem Meijer (minibus-chauffeur) al met al een mooi, vriendelijk en stabiel familiebedrijf dat U kan helpen bij het particuliere vervoer naar Schiphol, maar ook ondernemers in Abcoude zijn al sinds 1996 klant van Taxi Abcoude.

Wist u dat Jacco Dol de beste taxi chauffeur van Abcoude en omstreken is? en dat hij alle sraten, steegjes, bakkerijen en restaurants in Amsterdam kent en ook nog uit zijn hoofd weet te vinden? Dat Jacco een erkend opleider is voor stage personeel en ja, wie wil dan niet door Jacco worden opgeleid tot beste taxichauffeur van Abcoude en omstreken.

Jacco Dol

Financieel directeur, Abcouder taxicentrale

Wist u dat Willem misschien wel een van de slechtste taxichauffeurs van Abcoude en omstreken is? hij onthoud nooit waar de klant heen moet omdat hij teveel kletst in de auto en zelfs een hekel heeft aan autorijden?. Wel is ook hij erkend opleider voor stage personeel, maar wie wil er nou door hem worden opgeleid?. Gelukkig staan de kwaliteiten van Jacco en Willem ver van elkaar zodat ze elkaar goed aanvullen en Abcouder Taxicentrale tot een succes hebben gebracht.

Willem Drieling

Commercieel directeur, Abcouder taxicentrale

Voor al uw vragen kunt U direct mij mij terecht en U kunt mij altijd gemakkelijk bereiken via e-mail: info@abcoudertaxicentrale.nl

Rina Dol-Drieling

Administratief wonder, Abcouder taxicentrale

Wist U dat Jim ons allemaal scherp houd en er voor zorgt dat wij allemaal niet de kantjes eraf gaan lopen? dat Jim altijd 30 minuten voor hij moet beginnen met werken al aanwezig om koffie te drinken? en de liefste schat van allemaal is? en dat hij het broertje is van Joey?

Jim Dol

Scherp houder, Abcouder taxicentrale

Joey Dol

Top chauffeur, Abcouder taxicentrale

Willem Meijer

Minivan chauffeur, Abcouder taxicentrale

Marcel Ekkelboom

Chauffeur, Abcouder taxicentrale

Dik Brouwer

Chauffeur, Abcouder taxicentrale

Joop van der Gevel

Minivan chauffeur, Abcouder taxicentrale

Martin van der Gevel

Chauffeur, Abcouder taxicentrale

Rick Berentsen

Chauffeur, Abcouder taxicentrale

Richard Horn

Chauffeur, Abcouder taxicentrale

Faize Khadri

Avond/nacht/weekend chauffeur, Abcouder taxicentrale