Abcouder taxicentrale 

ANNO 1996

0294-288218

Wie zijn wij?

 

Abcouder taxicentrale zijn al sinds 1996 actief in Abcoude. Twee zwagers: Jacco Dol en Willem Drieling probeerden om vanaf de Waterlelie in Abcoude de Abcoudenaar van dienst te zijn als taxibedrijf en moet zeggen dat ze hier aardig in zijn geslaagd. Na jaren van hard werken is er een mooi en stabiel taxibedrijf ontstaan en is het klantenbestand dusdanig gegroeid dat de Abcouder taxicentrale is uitgebreid met meerdere familieleden en chauffeurs: Rina Dol-Drieling (administratie) Joey Dol (topbestuurder) Jim Dol (voor al het plezier in het leven) en Willem Meijer (minibus-chauffeur) al met al een mooi, vriendelijk en stabiel familiebedrijf dat U kan helpen bij het particuliere vervoer naar Schiphol, maar ook de ondernemers in Abcoude zijn al sinds 1996 klant van de Abcouder taxicentrale.

De keuze is aan u en bestel een taxi vooruit en laat U zich vervoeren door de Abcouder taxicentrale?

Basis 1-3 personen (Mercedes E Klasse/BMW 5 Serie of gelijkwaardig), Luxe 1-3 personen (Mercedes S Klasse/BMW 7 Serie of gelijkwaardig) of Minivan 4-8 personen  (Mercedes V Klasse/VW Transporter of gelijkwaardig).

Nogmaals de keuze is aan U en hopelijk tot snel!

 

Jacco Dol

Jacco Dol

Fianacieel/operationeel Directeur

Wist u dat Jacco Dol de beste taxi chauffeur van Abcoude en omstreken is? en dat hij alle sraten, steegjes, bakkerijen en restaurants in Amsterdam kent en ook nog uit zijn hoofd weet te vinden? Dat Jacco een erkend opleider is voor stage personeel en ja, wie wil dan niet door Jacco worden opgeleid tot beste taxichauffeur van Abcoude en omstreken.

Willem Drieling

Willem Drieling

Commercieel Directeur

Wist u dat Willem misschien wel een van de slechtste taxichauffeurs van Abcoude en omstreken is? hij onthoud nooit waar de klant heen moet omdat hij teveel kletst in de auto en zelfs een hekel heeft aan autorijden?. Wel is ook hij erkend opleider voor stage personeel, maar wie wil er nou door hem worden opgeleid?. Gelukkig staan de kwaliteiten van Jacco en Willem ver van elkaar zodat ze elkaar goed aanvullen en Abcouder Taxicentrale tot een succes hebben gebracht.